3 medaljer til HIL!

Publisert: søndag 19. april 2015

HIL stilte med ni forventningsfulle løpere under helgas UM/NM  som ble arrangert i strålende vær på Ås. Gjengen fra Haugesund fikk med seg tre medaljer hjem fra mesterskapet. Elisabeth Angell Bergh tok sølv i kvinner junior. Vilde Våge Henriksen (bilde) og Kristine Lande Dommersnes løp begge inn til en kjempefin 3. plass i sin årsklasse. Vilde i J15 og Kristine i J16.

Sølv til Elisabeth. Foto: Thore-Erik Thoresen

I mennenes juniorklasse ble Mats Hauge nummer fire, bare tre sekunder bak vinneren Sigurd Blom Breivik fra Ull/Kisa. Mats fikk samme tid som bronsevinneren. Mats, som kun har drevet med friidrett i et år, presterte nok et kjempeløp. Simon Østreng Veland løp inn til en fin 6. plass i G15. Hanne Steinstø ble nummer 6 i KS. Lena Skaatan Vik ble nummer 10 i J16.

John-Atle Rasmussen ble nummer 20 i MJ. Ole Mikal Tørsdal ble nummer 38 i MS. Stian Vestbø var påmeldt i MS, men stilte dessverre ikke til start pga en skade.

HIL stilte kun med et stafettlag. Her løp Ole Mikal og Mats inn til en 14. plass.