Tilbud på sko – løp og kjøp!!

Publisert: tirsdag 10. februar 2015

Tilbud på sko – løp og kjøp!!

Mandag 9., tirsdag 10. og onsdag 11. februar er det ekstra gode tilbud på Asics løpesko på Coop Obs! på Amanda-senteret til alle HIL-medlemmer (se priser nedenfor).

Tirsdag fra kl. 11:00 – kl. 20:00 vil Tom Erik Fredriksen fra Asics Norge være tilstede i butikken og hjelpe deg/dere med valg av riktig sko, og betjeningen i butikken vil hjelpe til alle dagene. Siden dette er tidlig i sesongen, er utvalget størst av joggesko, men Asics har også med to-tre modeller pigg-sko tiI prøving og bestilling. De som ønsker å kjøpe piggsko skriver seg opp på liste i butikken og vil få melding om når skoene er ankommet butikken og er klare for henting.

Rabatterte priser gjelder først og fremst modellene DS-Trainer, Nimbus og Kayano, men det er selvsagt også mulig å kjøpe andre modeller til ordinære hylle-priser. Dersom butikken ikke har riktig størrelse er det avtalt at de bestiller og du/dere får skoene, riktignok noe senere, men til samme gode tilbudspris

Modell                           Veil.pris            HIL-pris
Kayano 21                        1900,-              1150,-
Nimbus 17                        1800,-              1090,-
DS Trainer                        1400,-                890,-
Hyper MD                           900,-                540,-
Hyper LD                            900,-                540,-
Nimbus 16 (høst mod)      1800,-                890,-

I løpet av disse tre dagene vil Coop Obs! på Amanda-senteret også ha et utvalg av Craft løpetøy i butikken til reduserte og gode priser. På disse tekstilene blir det gitt 25 % rabatt på ordinær pris.Dette er ikke klær som tilhører klubbens offisielle kolleksjon. Det vil komme eget skriv og aksjon ang. klubbtøy litt senere.

 

Så trenger du nye sko – løp og kjøp!!!