Utpakking/salgsdager 11. og 12. desember

Publisert: onsdag 3. desember 2014

Utpakking/salgsdager 11. og 12. desember

 

Det blir utpakking/salgsdager 11. og 12. desember av klubbtøy. I tillegg blir det salg av en del sko. Salget vil foregå i 2. etasje i DeepOcean Arena. Vi har fått inn en ny forsyning av klubbtøy.  Torsdag blir det salg fra kl.16:00-19:30 og fredag fra kl. 16:00-19:00. HIL-klær er et godt julegavetips til besteforeldre og andre som har HIL-utøvere å kjøpe julegave til.

For neste år vil vi ha en annen ordning. Da vil vi legge opp til salg av klubbtøy fire ganger pr. år etter følgende oppsett: Vi annonserer/distribuerer noen sider med oversikt over hvilke produkter en kan bestille til våre medlemmer. Så får hver enkelt en 14-dagers periode på seg til å sende inn sin bestilling. Alle varene blir så sendt samlet til oss, og vi deler ut klærne her i hallen i løpet av et par dager/kvelder. Betaling skjer i forbindelse med bestilling.

Da oppnår vi en minimering av varelager, og mindre arbeid for oss i administrasjonen, men dette tilbudet vil ikke være oppe og gå før 2015.