HIL-LOTTERIET 2014

Publisert: fredag 21. november 2014

HIL-LOTTERIET 2014

Etter et års opphold er vi tilbake med det tradisjonelle HIL-lotteriet igjen. Lotteriet har vært en fast tradisjon i Haugesund IL i mange år, og skal bidra til at klubben får inn litt penger til kjøp av utstyr mm. Vi synes vi har funnet frem til fine gevinster og nevner bl.a. reisegavekort på kr. 5000,- fra goTO, fenalår og spekeskinker fra Fatland Ølen AS, Asics joggesko, HIL-drakter, påmelding til Djupadalten 2015 mm.

Vi har kjøpt inn de gode gammeldagse loddbøkene og delt disse opp, slik at hver enkelt får utdelt et ark à 100 lodd. Salgsperioden for loddene er 21. 11. – 10.12. 2014, og loddarkene kan innleveres på kontoret i DeepOcean Arena etter hvert som de blir utsolgt. Absolutt siste frist for innlevering av utleverte lodd-ark er fredag 12. desember.
Pris pr. lodd er kr. 5,- og et utsolgt lodd-ark har følgelig en verdi på kr. 500,-. Oppgjør for solgte lodd ønsker vi innsatt på konto: 3240.06.00502 og må merkes med nummer på lodd-ark og navn på den som har solgt.
Vi har bestemt at de aller yngste rekruttene ikke skal selge lodd, og vi starter derfor med årsklasse 2006 og eldre. Lodd-arkene blir delt ut i forbindelse med trening, og vi ønsker at salget skal starte så snart som mulig.

Forside loddark

Har dere spørsmål til lotteriet, så ta gjerne kontakt med oss på tlf: 52 22 34 02

Vennlig hilsen

Susanne og Trygve

haugesund