Høgskolestafetten

Publisert: søndag 5. oktober 2014

Høgskolestafetten

Lørdag 4. oktober ble Høgskolestafetten arrangert for tredje gang i Haugesund sentrum, med start- og målområde på Rådhusplassen. HIL hadde med tre lag, to barnelag og ett seniorlag. Stafetten består av seks etapper. Den korteste etappen er 90 meter og den lengste er 290 meter. Tilsammen løpes 1060 meter. På hvert lag må det være minst to av hvert kjønn.

Barnelagene til HIL, som bestod av jenter og gutter i alderen 12- 13 år, løp veldig bra. De hadde til og med et seniorlag bak seg. For HIL løp Kaja, Håkon Eik, Eira, Mari, Håkon Åsbu, Victoria, Sara, Nikolas, Marie, Eva Marie, Erling og Kristine. De viste alle at det gror godt i HIL!

12 fornøyde HIL-utøvere.

12 fornøyde HIL-utøvere.

HIL hadde også med et seniorlag. I forsøksheatet løp John-Atle Rasmussen, Jørgen Madsø, Hanne Steinstø, Elisabeth Harris-Christensen, Mats Hauge og Anna Sofie Førre. Dessverre fikk Mads en skade etter etappen sin og ble erstattet av Benjamin Liestøl i finalen. HIL var storfavoritt til å vinne Høgskolestafetten, men fikk dessverre en dårlig start da John-Atle mistet stafettpinnen på første etappen. John-Atle løp sammen med de andre på laget meget bra, og Anna Sofie klartet nesten å ta igjen vinnerlaget på Rådhusplassen. Det ble andre plass til HIL denne gangen.

Fin veksling mellom John-Atle og Jørgen

Fin veksling mellom John-Atle og Jørgen

2. plass til HIL

2. plass til HIL

 

Tekst: SW, 05.10.14