Suksess for Rogaland i PEAB-lekene

Publisert: mandag 15. september 2014

Suksess for Rogaland i PEAB-lekene

Gustav Wee, Bjarne Røvang, Audun Høyland Hausken, Vilde Våge Henriksen, Celine Furdal Lyngholm, Kaja Kleppe Salemonsen, Ina Solbø og Edda Iveland fra HIL skaffet Rogaland viktige poeng i helgens PEAB-leker.

I helgen ble PEAB-lekene gjennomført på Osterøy, Jessheim og i Stjørdal. Osterøy IL arrangerte PEAB-lekene for kretslagene til Vest- og Aust-Agder, Rogaland, Sogn og Fjordane og Hordaland. Konseptet. Det var her våre unge og lovende HIL-utøvere fikk prøvd seg mot de andre kretsenes talentfulle 13- og 14 åringer. PEAB-lekene er en etterfølger av det mange kjenner som Donald Duck-lekene, Telenorlekene og NCC-lekene.

Sluttstilling fra Osterøy:

Krets Poeng
Hordaland 273
Sogn og Fjordane 225
Rogaland 216
Agder 184

Av enkelt resultater nevner vi at Audun Høyland Hausken ble nummer to på kappgang i G 13 og Vilde Våge Henriksen løp inn til en fin tredje plass på 600 meter. I tillegg ble det satt flere personlige rekorder i den flotte høstsola på Osterøy.

Alle resultater fra Osterøy:

http://webres.andro.no/peab/2014/osteroy

Tredje plass på Rogaland

Tredje plass på Rogaland

Tekst: Susanne Wigene, 15.09.14