Oppstart joggekurs

Publisert: onsdag 27. august 2014

Oppstart joggekurs

I ettermiddag starter vi opp med vårt tradisjonelle joggekurset frem mot Djupadalten! Dette er et opplegg som tar sikte på å bringe joggere – nye og gamle – frem mot en form som gjør dem i stand til å gjennomføre Djupadalten lørdag 25. oktober.

Startskuddet går onsdag 27. august kl. 18:00 og oppmøtested er utenfor DeepOcean Arena. Der vil dere bli møtt av joggeledere (ikledd skarpe farger) som skal bistå dere i arbeidet med å komme i bedre fysisk form.

En av de trenerne som er med i kveld, Karl Johan Rasmussen, har laget et treningsopplegg som kan benyttes i tiden fremover, og dette opplegget finner du her.

Karl Johan har også skrevet en liten innledning til oppstarten i kveld, og den finner dere nedenfor:

Treningopplegg fram til Djupadalten.

Attention:»Glade O2-snappere»

Vi gjør som i fjor, og starter opp med joggekurs som skal få deg i form til Djupadalten- høstens store mosjonsfest på Haugalandet. Det vil være fellestreninger fra Deep Ocean Arena hver onsdag klokken 18.00 fram til Djupadalten.

Tren deg glad og sprek sammen med oss!

 

Her kommer et rammeprogram med trening fram til løpsdagen.

Husk ingen løpere er like, og at programment kun er et rammeforslag.

Djupdalten lang løype går over 9,3 kilometer-en distanse som er overkommelig for den jamne mosjonist – men likevel en distanse som krever en viss utholdenhet. Ha dette i bakhodet når du trener, og vær minst like opptatt av å øke varigheten på øktene som å skru opp farten på løpeturene dine.

Skulle du imidlertid føle at 9,3 kilometer virker for langt kan du i år velge å løpe vår nye 4 kilometers løype «Skeisdalten».

Snør på deg løpeskoene, og kom deg ut i den friske høstlufta.

 

Karl J

 

P.S. Det er lov å bytte en og annen økt med alternativ trening som svømming eller sykling!

Stolt hovedsponsor for Djupadalten 2014:

Radisson-Hau logo

 

 

image001