Kjekke Stordleiker

Publisert: torsdag 21. august 2014

(klikk på bildet for fullskjermsvisning)

Det ble en fin gjeng med HIL-utøvere som satte kursen mot Stord i helgen. Omtrent 60 utøvere deltok i løpet av fredag, lørdag og søndag. Noen var tidlig ute og reiste opp på egen hånd på fredag for å delta på diskos, tresteg eller 600 meter, mens de aller fleste kom samlet med buss på lørdag og ble til søndag. Mange utøvere og ledere overnattet på skolen ved siden av stadion.

Lørdags ettermiddag ble det samling etter konkurransene med quiz av og for ungdommene, og etterpå vanket det deilig Taco servert av ivrige foreldre. Frokosten neste morgen var det også klasse over, så til tross for en del nedbør på søndagen ble det en veldig kjekk opplevelse for alle oss som var med.

Sportslig sett ble det også mye positivt å hente for våre utøvere. Mange gode plasseringer, og enda flere personlige rekorder. Resultatene fra Stordleikane finner dere her

Stafettene ble stort sett spennende internoppgjør mellom HIL sine egne lag noe som kanskje ikke var så merkelig ettersom 7 av 9 lag var fra Haugesund. Dette så imidlertid ikke ut til å legge noen demper på jubelen når oppgjørene var avgjort.

Storleikane 2014

 

Storleikane 2014

Stor takk til arrangørklubben Stord og deres frivillige for nok et kjekt stevne. Vi kommer nok tilbake neste år.