IRONGIRL 2014

Publisert: tirsdag 1. juli 2014

IRONGIRL 2014

IronGirl er tilbudet for de som har lyst til å være med på aktivitetene under årets Ironman i Haugesund, men som ikke ønsker full distanse. Som navnet tilsier er dette et løp kun for jenter/damer, og guttene må nøye seg med å følge med fra sidelinjen – enten som løypevakter eller som ivrige tilskuere.

Startskuddet går kl. 18:00.

Løypa er 5 km og start og innkomst er lagt til Clarion Hotel Amanda på indre kai. Løypa går sørover på kaien, opp i Strandgaten og videre sørover til krysset med Oslogaten. Her svinger løypa til venstre og fortsetter sørover i Haraldsgaten og Salhusvegen til vendepunkt (rett før P.A. Munchsgt.). Fra vending går løypa nordover Salhusvegen/Haraldsgaten til krysset med Oslogaten. Her svinger løperne til venstre inn i Strandgaten og fortsetter denne nordover og til venstre (under Risøybro) ned på indre kai til runding ved Clarion Hotel Amanda (Start/Mål) før de legger ut på den siste runden som er lik den første. Underlaget er brostein og asfalt

For online påmelding: https://regonline.activeeurope.com/Register/Checkin.aspx?EventID=1507909  men dere kan også melde dere på ved fremmøte på Expo på Rica Maritim Hotel torsdag 3. juli mellom kl. 10:00 – 18:00 eller fredag 4. juli (løpsdagen) mellom 10:00 – 15:00.

Det er anledning til å melde seg på alene eller sammen med andre, for løpet har følgende klasser: IronGirl Individuell start/Individual Entry, IronGirl Mor & datter/Mother & daughter, IronGirl Søstre/Sister Run eller IronGirl Venninne løp/Friends Run.

For påmeldingen får du: tidtakerbrikke, startnummer, medalje, og T-skjorte for løpet. Både T-skjorten, startnummer og tidtakerbrikken må være på når du løper, men bare tidtakerbrikken skal innleveres etter målgang. Tidtakerbrikken sikrer at du får riktig tid, startnummeret viser hvem som løper (for publikum og speaker) og T-skjorten gir en flott visuell virkning når feltet bølger seg frem.

 

Vi ønsker jenter i alle aldre hjertelig velkommen til IronGirl 2014 og ønsker lykke til med løpet!!