Bannerkamp 2014

Publisert: onsdag 11. juni 2014

Bannerkamp 2014

Den tradisjonelle bannerkampen for barneskolene i Haugesund gikk av stabelen på Haugesund Friidrettsstadion i dag.

Det konkurreres i følgende øvelser for både gutter og jenter: 60 m, 600 m, høyde, lengde, kast med liten ball og 5 x 60 m stafett. Hver skole kan stille med to deltakere i hver øvelse og plasseringene på resultatlisten gir poeng til hver utøver i motsatt rekkefølge av plasseringen slik: Med syv skoler à 2 deltakere gir 1. plass 14 poeng, 2. plass 13 poeng osv. Det blir kjempet iherdig for å skaffe seg en god plassering og sin skole gode poeng.

Av jentene var det Gard skole som ble best med sine 119 poeng, mens guttene på Solvang skole var best med 125,5 poeng. Fullstendig resultatliste finner du her:

 

Det flott sommerværet ga årets Bannerkamp en fin ramme og gjorde stevnet til en fin opplevelse både for deltakerne, publikum og funksjonærer.

Premiering ble det lite av i dag, men disse vil bli utlevert til skolene, som kan stå for utdelingen til sine flinke idrettsungdommer ved en passende anledning.

Haugesund IL Friidrett takker alle for eksemplarisk oppførsel og flotte idrettsprestasjoner. Vi ønsker alle en fin sommerferie og velkommen tilbake til Bannerkamp neste år.