Haugesunds Avis Mailekene 2014 – ny informasjon

Publisert: tirsdag 20. mai 2014

Haugesunds Avis Mailekene 2014 – ny informasjon

Vi ønsker alle velkommen til årets Maileker. Vi vil legge ut all informasjon om stevnet på Mailekene sin web sider. Der vil du finne tidsskjema og ikke minst fortløpende resultater.

Husk stevnestart kl 1100 med innmarsj kl 1030 på lørdag 24. mai. NB Innmarsj er tidligere annonsert kl 1050. Det blir for sent i forhold til stevnestart. Pokaler for beste klubb i gutter og jenter vil bli delt ut under åpningen av stevnet.

Ellers ønsker vi å henvise til informasjonen i årets programblad som en både kan laste ned på websidene og få i papirutgave på stevnet. Da er det bare å ønske alle velkommen til Haugesund og ikke minst lykke til med konkurransen!

Følg stevnet på HIL sin Facebookside

H-avis-logo