NIAC 2014 – TUSEN TAKK!

Publisert: onsdag 12. mars 2014

NIAC 2014 – TUSEN TAKK!

Helgens nordiske innendørsmesterskap i friidrett for veteraner er vel avviklet, og vi som arrangør kan puste ut og senke skuldrene en dag og to. Vi fikk mye ros for avviklingen av mesterskapet, og vi sitter igjen med mange gode inntrykk og fine ord for vel gjennomført arrangement. Disse god-ordene er det viktig at vi deler med alle dere som var med på å dra disse dagene vel i havn, for uten en stor og god arrangørstab, hadde vi ikke fått dette til å gli som det gjorde. Det mange kommenterte var den gode servicen de fikk, og hvor høflige og vennlig arrangørene fremsto. Spesielt fikk jentene i kiosken smilet frem hos mange av våre utenlandske deltakere.

Selv om enkelte har lagt ned utrolig mange timer i forberedelse og gjennomføringen av mesterskapet, blir det feil i en slik sammenheng å trekke frem enkeltpersoner. Klubben er avhengig av at alle som får tildelt en oppgave stiller opp og tar sin tørn – dette var en felles oppgave som vi løste til alles tilfredshet! Vi viste både for oss selv og de som deltok at vi var drillet på den jobben vi skulle gjøre, og den rutinen får vi ta med oss videre utover våren, for stevnene står nærmest i kø de nærmeste ukene.

Haugesund IL Friidrett vil på denne måte rette en hjertelig takk til alle som bidro – ingen nevnt ingen glemt – og håper vi kan ha den samme fine atmosfæren rundt våre stevner i tiden som kommer.

TUSEN TAKK TIL ALLE SAMMEN !!