Dugnad på Nordisk og Norsk mesterskap for veteraner.

Publisert: fredag 10. januar 2014

Dugnad på Nordisk og Norsk mesterskap for veteraner.

Haugesund idrettslag er en av Norges beste stevnearrangører. I år skal vi arrangere Nordisk og Norsk veteranmesterskap den 7. til 9. mars 2014. Det kommer veteraner fra hele Norden for vennskapelig konkurranse i DeepOcean Arena. Mesterskapets hjemmeside er www.niac2014.no.

For at HIL skal kunne påta seg slike arrangementer, er klubben avhengig av at alle som har mulighet bidrar til at stevnet gjennomføres på en god måte. Det er mange funksjoner og oppgaver som må fylles. Stevnet blir en av de viktigste oppkjøringene før årets høydepunkt, nemlig Ungdomsmesterskapet den 5. til 7. september i år. Vi er avhengige av at alle medlemmer og foreldre er positive til å bidra.

Styret ber alle som kan bidra med å arrangere veteranmesterskapet til å ta kontakt med Trygve Voll eller Kåre Osnes på telefon 52 22 34 02/03 eller mail trygve.voll@haugesundil.no / kare.osnes@haugesundil.no

Følgende funksjoner skal bl.a. dekkes:
– Dommere
– Funksjonærer
– Kiosksalg
– Kakebaking
– Vakthold
– Renhold og rydding
– Transport

Mange oppgaver krever ingen forkunnskaper. Å være med å arrangere et Nordisk mesterskap er lærerikt og en positiv opplevelse. Alle vil få innføring og ingen vil bli satt til oppgaver en ikke mestrer.