Toppkamp i BLNO Sysco Arena

Publisert: lørdag 14. desember 2013

Lørdag 14. desember blir det toppseriekamp i basket i Sysco Arena. BLNO-oppgjøret mellom bergenslaget Frøya og Ammerud fra Oslo er nemlig lagt til Tysvær. Ammerud topper serien før helgens kamper, mens Frøya, etter en periode med sentrale spillere på sidelinjen med skade og liten poengfangst, nå ser ut til å stille fullt lag og dermed kan være i stand til å by Ammerud sterk motstand. Uansett vil dette bli en toppkamp her på Haugalandet.

Kampen mellom Frøya og Ammerud spilles i Sysco Arena først og fremst fordi de to Frøya-spillerne Espen Markhus og Halvor Gulliksen begge to kommer fra vårt distrikt, og at en ønsker å dra opp interessen for basketball i Haugesundsområdet.

Vi har fått 10 billetter til denne kampen og disse tenker vi å dele ut til de medlemmmene som ønsker å se norsk basketball på toppserienivå. Disse billettene er det Kåre Osnes som har og de som ønsker å skaffe seg en billett eller to til denne kampen, kan ta kontakt med Kåre på telefon: 900 80 176.

Her gjelder «først til mølla» så «løp og kjøp».

.