Djupadalten – joggegruppe

Publisert: onsdag 30. oktober 2013

Joggekurset ble avsluttet forrige onsdag, og svært mange av de som har vært med gjennom høsten fullførte årets Djupadalt i fin stil. Mange fant også frem til «Joggekurset VIP-lounge» etter løpet og fikk servert en liten forfriskning som en liten erkjentlighet for fullført joggekurs.

Mange har hatt interesse av å holde på videre, og klubben vil gjerne at denne fine gruppen kan få et tilbud som kan gi den enkelte motivasjon til å fortsette med løping. Selv om noen kanskje har nådd årets mål og ønsker en litt roligere periode fremover, så er det ingen grunn til å bli hjemme. Vi vil forsøke å holde onsdagstreningene rundt samme lest som tidligere – altså et nivå som passer for de fleste. Vi kan ikke love like mange joggeledere hver gang, men det vi kan love, er at det skal være noen som aktiviserer gruppen og setter i gang. Det er derfor bare å møte opp utenfor DeepOcean Arena hver onsdag kl. 18:00, og vi starter i kveld 30.oktober.

Karl Johan Rasmussen har laget et program, som foreløpig går frem til uke 47, og det kan den enkelte følge. Programmet finner du her: 4 ukers program etter Djupadalten

 

NB  HUSK REFLEKSVEST NÅ I HØSTMØRKET

 

Velkommen skal dere være.