Djupadalten – henting av startnummer

Publisert: onsdag 23. oktober 2013

Djupadalten – henting av startnummer

Med kun tre-fire dager igjen til høstens store mosjonsløp på Haugalandet, er det tid for å informere de som har meldt seg på og skal løpe, om praktiske ting rundt selve arrangementet.

Henting av startnummer: Vi starter utdelingen av startnummer torsdag 24. 10. fra kl. 15:00 og utover. Utdelingen vil foregå i storsalen i 2. etasje i DeepOcean Arena (opp trappen og til venstre). De som ikke har anledning torsdag kan hente ut sitt startnummer fredag mellom kl. 15:00 og 19:00 eller eventuelt lørdag i timene før start. Venter du helt til lørdag skjer utdelingen i klasserommet i 2. etasje (opp trappen og til høyre inn gangen).

Tildeling av startnummer: I løpet av torsdagen vil det bli trukket startnummer for de som har meldt seg på etter 16. oktober. I løpet av morgendagen vil dere få tilsendt en SMS med opplysning om hvilket startnummer dere har fått. Ta denne SMS-en med til oss, så finner vi enklere det riktige startnummeret.

Etteranmelding: Har du ikke klart og bestemme deg for om du skal løpe, er det fortsatt mulig og melde seg på årets løp. Det gjør du enklest hjemmefra via følgende link:  https://registrering.quicktiming.no/?EventUID=3373 Melder du deg på etter torsdag vil du få tildelt startnummer med det samme påmeldingen blir registrert. Dette startnummeret må du så komme innom DeepOcean Arena og hente her hos oss.

Tidtakerbrikke: Nytt av året er at vi har gått over til engangsbrikke for registrering av tid. Denne brikken (enheten) er limt på baksiden av startnummeret og der må den være helt til du kommer i mål! De som ikke har brikken festet til startnummeret ved målgang, vil ikke få registrert tid. Limet som de er festet med er så godt at det skal holde i massevis til gjennomføring av Djupadalten. For sikkerhets skyld er det limt på to stk. brikker, men du må altså ikke fjerne disse. Når du er kommet vel i mål slipper du å levere inn brikken, og da må du gjerne «analysere» innholdet for vår del, men ikke før løpet.

Da gjenstår det å ønske alle påmeldte – i skrivende stund 1041 – lykke til med årets løp!

image001                 Radisson-Hau logo