SILDASTIMEN

Publisert: torsdag 15. august 2013

Førstkommende lørdag – 17. august – arrangeres barneløpet Sildastimen i Haugesund Sentrum. På en dag hvor kaiområdet og sentrum syder av aktivitet, med havnedager og sildabord som store trekkplaster, har også barna fått sin rettmessige plass. Lørdag ettermiddag toppes det hele med et uhøytidelig og fargerikt skue når rundt 500 barn i alderen 0-12 år legger i vei gjennom Haraldsgata og til mål på Rådhusplassen.

Påmelding til løpet kan gjøres ved startområdet på Landmannstorget (Steinparken) lørdag fra kl. 10:30. I dagene frem til løpet kan du også melde deg på i følgende butikker: Lervik Ur, Quick Storkiosk eller Odd Inges Gull & Sølv.

Startkontingenten er kr. 50,-.

Fra kl. 12:15 vil det være underholdning for barn på Landmannstorget. Kl. 12:45 blir det flott, felles oppvarming for alle som skal løpe, og det er det Trimeriet som står for.

Starten på Sildastimen er lagt til kl. 13:00 og vel i mål på Rådhusplassen blir det premieutdeling til alle som har deltatt. Alle får fin medalje, frukt, drikke og litt snop (det er jo lørdag). Dessuten trekkes det ut flotte premier på startnummer, og da kan hvem som helst være heldig og få seg en fin ekstra premie.

Husk å melde deg på og bli med på dette kjekke løpet og vel møtt til sommerens store barneløp i Haugesund sentrum.