PEAB-lekene 2013

Publisert: fredag 30. august 2013

PEAB-lekene 2013

Senere i ettermiddag reiser 14 spreke HIL-ungdommer til årets PEAB-leker som arrangeres på Osterøy. Dette er et stevne hvor kretsene Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder-fylkene konkurrerer mot hverandre, og utøverne blir tatt ut og representerer sin krets (fylke). Troppen fra Rogaland kjører buss nordover til Osterøy, og det i seg selv er sammenspleisende og øker fellesskapsfølelsen.

Fra Haugesund IL Friidrett er følgende uttatt: Vilde Våge Henriksen og Celine Furdal Lyngholm i J13, Målfrid Søndenaa, Elina Røvang, Lena Skaatan Vik, Lene Charlotte Wee og Frida Bru Waage i J14, Simon Østreng Veland i G13 og Morten Endresen, Øyvind Ræstad Vikse, Martin Skage, Henrik Snemyr Langesæter, Bjørnar Apeland og Sigurd Angell Bergh i G14.

Utøverne skal for det meste konkurrere i «sine øvelser» dvs. de øvelsene de har prestert best og som er grunnlag for kretsens uttak. I tillegg har de anledning til å være med i andre øvelser der det er plass, slik at hver kan konkurrere i to individuelle øvelser hver dag.

Vi ønsker alle 14 en fin tur og lykke til med øvelsene de skal gjennomføre i lørdagens og søndagens konkurranser.