Joggekurs

Publisert: torsdag 22. august 2013

Joggekurs

Med det beste av sommeren bak oss, er det tid for å se fremover mot høstlige sysler. Med høstmørket kommer også lysten for mange av oss til å komme oss ut og få oss en joggetur. Et av Haugalandets største mosjonsløp Djupadalten er bare 10 uker unna, og det har kommet mange henvendelser om vi snart er klar med joggekurs igjen. Og selvsagt, det er vi.

Onsdag 21. august har vi planlagt oppstart og tradisjonen tro, vil vi bruke områdene i og rundt Haraldsvang de første gangene. Stinettet i Haraldsvang er som skapt for løping og dette vil vi at flest mulig skal få gleden av. De som har vært med på joggekurs de siste årene vil nok kjenne seg igjen i det opplegget som presenteres, men vi kan skilte med opptil flere nye joggeledere. Noen gamle travere, ja vist, vi må jo holde en viss kontinuitet, men nye friske bein og kropper vil dette året være med og bidra til at folk litt etter litt kommer i bedre form.

Karl Johan Rasmussen er med i Djupadaltkomiteen dette året, og han har utarbeidet et treningsopplegg, som de som ønsker det kan følge. Det går over 10 uker og følger du/dere dette, vil dere være godt rustet til gjennomføring av Djupadalten 2013.

En liten gjennomgang av dette treningsopplegget vil vi ta ved starten i morgen, men fortvil ikke de som ikke kan være med på den første dagen. Treningsopplegget vil legges ut her på hjemmesiden og være tilgjengelig gjennom hele høsten.

Få med deg andre og bli med på årets joggekurs, som altså har sin først økt i morgen onsdag 21. august kl. 18:00. Og vi treffes ved DeepOcean Arena før turen legges inn i Haraldsvang.

En liten oppfordring til slutt: Dere kan godt parkere ved det nye friidrettsstadion og gå/løpe bort til hallen.

Velkommen til joggekurs – vi gleder oss🙂 10 ukersprogram finalefram mot Djupadalten