Resultater kretsstevne 22.07.2013

Publisert: tirsdag 23. juli 2013

Resultater kretsstevne 22.07.2013

Det aller første stevnet som ble arrangert på det nye friidrettsstadion ved Haraldsvang ble gårsdagens kretsstevne. En nydelig sommerkveld dannet rammen rundt arrangementet, og selv om deltakerantallet ble mindre enn vi hadde håpet på, så ble det et fin gjennomkjøring både for aktive og arrangører.

På en nærmest vindstille kveld fikk de aktive en veldig fin opplevelse på den nye banen. En svak trekk fra nordvest bidro til gode forhold både for sprint og de tekniske øvelsene som spyd og lengde. Flere av de aktive som deltok kom med positiv omtale av både banedekket og anlegget, og det lover godt for de kommende år. Fremdeles gjenstår det noe på den tekniske siden, men dette regner vi med vil falle på plass litt etter litt, og at vi etter hvert vil finne gode løsninger på det meste. Den første testen bar bud om at dette vil bli bra!

På slike sommerstevner kan det fra tid til annen dukke opp en og annen utenbys deltaker, og den som hadde reist lengst til gårsdagens stevne var nok Fredrik Agdestein fra Steinkjer. Vi registrerte også en deltaker fra Sandane i Nordfjord.

Til det neste kretsstevnet den 7. august håper vi på mye større deltakelse og oppfordrer friidrettsinteresserte i distriktet til å stikke bortom det nye friidrettsstadion og delta – enten som aktive deltaker eller som aktiv tilskuer.

Resultater fra gårsdagens stevne finnes under: http://haugesundil.no/friidrett/resultater/
Noen bilder fra stevnet er publisert her