Elisabeth til jr. VM

Publisert: søndag 7. juli 2013

Elisabeth til jr. VM

Forrige uke kom den gledelige og endelige bekreftelsen på at Elisabeth Angell Bergh var uttatt til å representere Norge i årets U18 VM i Donetsk i Ukraina 10.-14.7. Elisabeth skal løpe 1500M, og kvalifiserte seg gjennom et flott gjennomført løp under Bislett Games i midten av juni. Hun løp da under kvalifiseringskravet til årets U18 VM og kom i mål på tiden 4:29.33 – en solid forbedring av hennes personlige rekord.

Søndag samles den norske troppen, som teller 14 utøver, til en siste briefing ved Toppidrettssenteret i Oslo, før turen går østover mot Donetsk mandag 8. juli. Elisabeth skal i ilden i kvalifiseringsheat torsdag 11. og kvalifiserer hun seg til finalen vil den gå av stabelen lørdag 13. juli.

Haugesund IL Friidrett er stolte over å ha en så flink utøvere i vår klubb, vi er følger spent med og ønsker lykke til i hennes første representasjonsoppdrag for Norge!