Haugesund Halvmaraton – velkommen.

Publisert: lørdag 1. juni 2013

Dagen er kommet og det er klart for Haugesund Halvmaraton. Siden det nye friidrettsstadion enda ikke er ferdig og klarert for utøvende idrett, har komiteen har hatt sine utfordringer med løpstraseen. I innbydelsen står det at start og innkomst blir ved det nye stadion, men i løpet av de siste dagene er det blitt klart at dette ikke lar seg gjennomføre.

Både start og innkomst blir flyttet og endringene er som følger:

START: På stien inn mot paviljongen i Haraldsvang – nord for DeepOcean Arena (DOA). Løypa går først en sløyfe inne i Haraldsvang før den kommer inn i opprinnelig tenkt trase. Dette blir gjort for å kompensere for den delen av løypa som man ikke kan bruke pga. arbeidene ved friidrettsstadion.  Løperne vil passere forbi DOA for hver runde.

MÅL: Målgang rett utenfor DeepOcean Arena.

Løypa er kontrollmålt og det blir en publikumsvennlig løype for de som vil følge og vente på «sine» løpere ved hallen. I skrivende stund er det registrert 165 påmeldte løpere.

Starten går kl. 13:00 og løperne må hente ut sine startnummer i sekretariatet i DOA som åpner kl. 11:00. De som ønsker å delta, men som enda ikke har meldt seg på, kan ordne med påmelding på samme sted fra kl. 11:00 og utover. Pris kr. 250,-.

For de som venter, tilbyr vi kafe med kaker, kaffe og pølser.

Fra og med 2013 er Haugesunds Avis med oss som hovedsamarbeidspartner for Haugesund Halvmaraton. Vi er svært glad for dette samarbeider, og vi håper det skal føre til økt oppmerksomhet og flere deltakere i Haugesund Halvmaraton i årene som kommer.

Haugesund Idrettslag Friidrett ønsker både presse, løpere og publikum hjertelig velkommen til årets Haugesund Halvmaraton.

13-808-HIL-halvmaraton-logo-farge

Logo Haugesunds Avis ny 2013