HIL takker alle som bidro til de 52. Maileker

Publisert: tirsdag 21. mai 2013

HIL takker alle som bidro til de 52. Maileker

Styret i HIL friidrett ønsker å takke alle som bidro til at de 52. Maileker ble en suksess. En spesiell takk til Torvastad Idrettslag som tok i mot oss med åpne hender og bidro til at vi kunne avvikle stevnet.

Vi sender også en spesiell takk til Mailekenekomiteen som planla og gjennomførte stevnet på en fantastisk måte. Årets Mailekenekomite besto av: Anne Marit Stange, Tony Liestøl, Steinar Vestvik, Per Andersen, Kjetil Waage, Espen Ydstebø, Jon Helge Lindgren, Kirsten og Kristen Hausken, Jostein Valen og Bjarne Lier.

Våre to fantastiske ansatte Kåre og Trygve jobbet dag og natt for å dra dette i land.

Bodkomiteen, dommere, funksjonærer alle frivillige, utøvere, trenere og lagledere skal også ha en stor takk for to fantastiske dager.

Vi håper alle sitter igjen med gode minner fra årets Maileker. Vi ønsker velkommen tilbake i mai 2014. Det blir vår generalprøve før UM.