Haugesunds Avis Halvmaraton og 5 km. mosjonsløp

Publisert: Lørdag 8. juni 2024 kl. 12:00

Haugesund Avis Halvmaraton og mosjonsløp 5km

Haugesund Avis Halvmaraton og mosjonsløp 5km

Haugesund Avis Halvmaraton og mosjonsløp 5km blir i år arrangert lørdag 8. juni.

Link til påmelding:

5 km Mosjonsløp, som starter kl.12:00.

Anleggsarbeidene i forbindelse med bygging av ny skole og idrettshall i området mellom Friidrettsstadion og DeepOcean Arena går sin gang, men dette året får det ingen innvirkning på noen av løypene. Arbeidet kommer til å pågå de neste tre-fire årene, og den endringen av løypene som ble gjort i 2023, blir benyttet også de neste årene.
5 km. løypa går i en runde i samme løype som halvmaraton (se nedenfor), og løypen justeres til riktig lengde inne på Friidrettsstadion. Start og mål på samme sted inne på banen.

Løypekart med forklaring (5 km).


Halvmaraton og stafett
har start kl. 13:00.

Løpet har start og innkomst på Haugesund Friidrettsstadion.
Start og mål blir på samme sted inne på Friidrettsstadion, og det skal løpes 5 runder i en rundløype på 4,160 km i området rundt Skeisvatnet og i Haraldsvang, men starten på hver runde blir annerledes enn tidligere år.  Det skal løpes på fortau langs Haakonsvegen til innkjørsel vest for Ishallen, der svinger en inn til høyre og følger sykkel- og gangsti nord til Skeisvatnet. Derfra og videre frem til Friidrettsstadion er løypa like tidligere års utgaver.

For stafetten blir det samme løype, og med veksling inne på stadion.

Løypekart med forklaring (halvmaraton-løypa.

 

For alle løypene er det drikkestasjon ved østre port på Friidrettsstadion (mellom porten inn til stadion og Haakonsvegen). Dessuten får du selvsagt drikke og bananer mm. etter målgang.

Som i fjor og tidligere år, blir det flotte medaljer til alle deltakere, og trekning av gavepremier på startnummer blant de som løper.

HIL Friidrett ønsker alle løpere velkommen til årets Haugesunds Avis 5 km. mosjonsløp og halvmaraton. Synes du at halvmaraton er langt, hvorfor ikke melde på et stafettlag?

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IL: