Haugesund Avis Mosjonsløp 5 KM

Publisert: Lørdag 10. juni 2023 kl. 12:00

Haugesund Avis Halvmaraton og mosjonsløp 5km blir i år arrangert lørdag 10.juni.

Link til påmelding:

https://live.eqtiming.com/63983#dashboard

5 km Mosjonsløp, som starter kl.12:00.
Forberedelsene til bygging av ny skole og idrettshall i området mellom Friidrettsstadion og DeepOcean Arena er godt i gang, og det får konsekvenser for bl.a. løypen på 5 km. Arbeidet kommer til å pågå de neste fire årene, og vi har derfor sett etter en ny løype hvor vi unngår konflikt med byggeområdet og som kan benyttes i flere år fremover.
Løsningen som er valgt for 5 km. er en runde i samme løype som halvmaraton, og hvor løypen justeres til riktig lengde inne på Friidrettsstadion. Start og mål blir på samme sted inne på banen.

Løypekart med forklaring.

 

Halvmaraton og stafett har start kl. 13:00.
Løpet har start og innkomst på Haugesund Friidrettsstadion. Som for 5 km. vil også påbegynt anleggsområde få konsekvenser for halvmaratonløypa. Start og mål blir på samme sted inne på Friidrettsstadion, og det skal løpes 5 runder i en rundløype på 3.85 km i området rundt Skeisvantet og i Haraldsvang, men starten på hver runde blir annerledes enn tidligere år.  Det skal løpes på fortau langs Haakonsvegen til innkjørsel vest for Ishallen, der svinger en inn til høyre og følger sykkel- og gangsti nord til Skeisvatnet. Derfra og videre frem til Friidrettsstadion er løypa like tidligere års utgaver.

Løypekart med forklaring.

 

For stafetten blir det samme løype, og med veksling inne på stadion.

For alle løypene er det drikkestasjon ved østre port på Friidrettsstadion (mellom porten inn til stadion og Haakonsvegen). Dessuten får du selvsagt drikke etter målgang.

Som i fjor og tidligere år, blir det flotte medaljer til alle deltakere, og trekning av gavepremier på startnummer blant de som løper.

HIL Friidrett ønsker alle løpere velkommen til årets Haugesunds Avis 5 km. mosjonsløp og halvmaraton. Synes du at halvmaraton er langt, hvorfor ikke melde på et stafettlag?

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IL: