Publisert: Onsdag 17. april 2024 kl. 17:30

Onsdag 17. april arrangeres det andre løpet i årets Terrengløpskarusell.

En del forfall og DNS i dag, og dermed mindre deltakere enn i det første løpet.
Fint vær, litt kald vind og stor idrettsglede blant de 50 som gjennomførte.
Vi merker oss at Ingrid Frøyland satte ny løyperekord i klasse J12 med den gode tiden 1,56 i
den 620m lange løypa. Den forrige hadde Hanna Sørensen på 1,58 tilbake fra 2014.

Klassevis resultatliste fra kveldens løp.

Nå har vi kun et løp igjen av årets karusell, men det er enda ikke for sent å slenge seg på.

De som allerede har meldt seg på og deltatt kan bare stille opp og delta på løp 3.
Husk å ta med startnummeret som du har fått utdelt!

Har du ikke meldt deg på enda finner du påmeldingen på: Online påmelding.

TIDSSKJEMA LØP 2

Klassevis resultatliste fra løp 1.

Innbydelse_Terrengløpskarusellen_2024

Oppdaterte løyperekorder før årets løp.

Det blir premieutdeling etter siste løp, og den vil foregå fra scenen i Haraldsvang.

Løypene går stort sett på grus-stier, men noe terreng med skogsdekke (ca. 200m pr runde på løypene fra 620m). Start og mål for alle løypene er ved scenen/paviljongen inne i Haraldsvang.
Løypekart

Resultater fra det 1. løpet i årets karusell. (blir publisert torsdag 11. april)

Tidsskjema for onsdagens løp blir publisert mandag 15. april 2024.

Etter hvert som heatene kommer i mål, er det mulig å følge med på resultatene på f.eks.mobil og nettbrett via på EQ Timing: