Terrengløpskaruell 2021 – løp 1

Publisert: Onsdag 24. mars 2021 kl. 17:45

Innbydelse til Terrengløpskarusell 2021Det er vår på kalenderen, og med den kommer lysten til utendørsaktiviteter frem i de fleste av oss.
En av de fineste er terrengløp, og forhåpentligvis kan vi avvikle Terrengløpskarusell også i år.

Onsdag 24. mars går det første løpet i årets Terrengløpskarusell, og vi håper at mange finner veien til flotte Haraldsvang naturpark til årets tre løp i Terrengløpskarusellen.
De to siste løpene går h.h.v. 07. april og 14. april. Etter siste løpet blir det – som vanlig – avslutning og premieutdeling i storsalen i 2. etasje i DeepOcean Arena.

Klasseinndeling og løypelengde finner dere i innbydelsen, som kommer i uke 50.

Løypene går stort sett på grus-stier, men noe terreng med skogsdekke (ca 200m pr runde på løypene fra 620m). Start og mål for alle løypene er ved scenen/paviljongen inne i Haraldsvang.

 

Innbydelse: Innbydelse til Terrengløpskarusell 2021

Påmelding skjer gjennom EQ-timing og påmeldingslink til årets Terrengløpskarusell blir lagt ut innen 15.02.2021.

Påmeldingsfristen til løp 1 er mandag 22. mars 2021.

Tidsskjema for løp 1 kommer tirsdag 23. mars.

Etter hvert som heatene kommer i mål, er det mulig å følge med på resultatene på f.eks.mobil og nettbrett via liveresultater på EQ Timing.

Som alt annet som står på planen i år, må vi legge til at arrangementene kan bli avlyst. Vi forholder oss til FHI sine anbefalinger i forbindelse med Covid 19 når det gjelder arrangering av arrangement.

 

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag:

haugesund-sparebank