Terrengløpskaruellen 2021 – løp 1 utsettes til 21. april

Publisert: Onsdag 21. april 2021 kl. 17:45

Tidsskjema til morgendagens 1. løp i Terrengløpskarusellen.

Det er vår på kalenderen, og med den kommer lysten til utendørsaktiviteter frem i de fleste av oss.
En av de fineste i så måte er terrengløp, og vi ønsker selvsagt at vi kan få gjennomført et løp eller to dette året.
Opprinnelig dato for det først løpet var onsdag 24. mars, men nedstenging og regionale tiltak har gjort at vi har utsatt dette flere ganger. Fredagens oppklaring og anbefalinger om å utsette stevner mv. gjør at vi går for en ytterligere utsettelse av det første løpet. 1. løpet er derfor planlagt gjennomført onsdag 21. april. De to neste løpene blir tilsvarende forskjøvet..

Med den høyst usikre smittesituasjon vi har her lokalt, kan vi heller ikke med sikkerhet si at vi kan arrangere den 21. april, og om vi får gjennomført alle tre løpene i årets Terrengløpskarusell.
Den  avgjørelsen får vi holde åpen, og vi vil komme med løpende informasjon etterhvert som samfunnet forhåpentligvis apnes opp.

Vi måtte dessverre avlyse alle tre løp i fjorårets Terrengløpskarusell, og vi ønsker ikke at det skal gjenta seg dette året. Derfor vi vil strekke oss langt for å avvikle minst et eller to løp. Selvsagt innenfor gjeldende smittevernregler.

Onsdag 21. april planlegges det første løpet i årets Terrengløpskarusell, og vi håper at mange finner veien til flotte Haraldsvang naturpark til årets løp i Terrengløpskarusellen.

Link til påmelding.

Påmeldingsfristen til løp 1 er mandag 19. april 2021.

Tidsskjema for løp 1 kommer tirsdag 18. april.

De to siste løpene går h.h.v. 28. april og 5. mai.
Vi kan vel allerede nå slå fast at det ikke klan bli noen tradisjonell avslutning med premieutdeling innendørs, men vi skal finne på et godt alternativ.
Vi holder muligheten åpen for at den vil foregå utendørs i Haraldsvang.

Klasseinndeling og løypelengde finner dere i oppdatert innbydelse.

Løypene går stort sett på grus-stier, men noe terreng med skogsdekke (ca 200m pr runde på løypene fra 620m). Start og mål for alle løypene er ved scenen/paviljongen inne i Haraldsvang..

Etter hvert som heatene kommer i mål, er det mulig å følge med på resultatene på f.eks.mobil og nettbrett via liveresultater på EQ Timing.