Mailekene 2021 – dag 2

Publisert: Søndag 16. mai 2021 kl. 10:00

Fullstendig resultatliste fra årets Maileker.

Tidsskjema til Mailekene er klart.

 

Søndag starter Mailekene kl. 10:00, og start for siste løpsøvelse er 13:00.
Da er det fortsatt mye igjen av dagen tii å forberede mandagens nasjonaldagsfeiring.

Tidsskjema søndag.

Startliste totalt.

Funksjonærliste søndag.

Det blir ikke avkryssing før løp, men direkte oppmøte ved start i god tid før øvelsen starter. Dette gjelder også de tekniske øvelsene. 

RESULTATER
Resultater vil bli publisert fortløpende på denne side
Vær oppmerksom på at dette er foreløpige resultater og det at det kan komme endringer på disse i etterkant. Endelige resultater publiseres på HIL Friidrett sin offisielle resultatside etter siste øvelsesdag. Resultatene vil etter hvert også bli å finne på friidrett.no sin resultat-og statistikksider.

Mailekene har gjennom de siste 50-60 år vært et av Vestlandets største friidrettsstevner for barn og ungdom mellom 6 og 19 år.
I 2019 var det påmeldt nesten 500 deltakere fra 38 ulike klubber, og det ble gjennomført ca. 1500 starter i løpet av to hektiske dager på Haugesund Friidrettsstadion.

I 2020 måtte vi dessverre avlyse stevnet, men i år blir det stevne 15. og 16. mai. Vi håpet i det lengste at vi kunne tilby Mailekene til alle som ønsket å delta, men vi har fortsatt så pass strenge retningslinjer å forholde oss til, at vi kun kan arrangere for utøvere fra den kretsen vi tilhører. Det betyr i klartekst at det kun er klubber tilhørende Rogaland Friidrettskrets som kan melde på deltakere. Vi beklager selvsagt dette, men må forholde oss til at myndigheten ikke tilrår at utøvere deltar på konkurranser/stevner utenfor egen krets.

Antallet vi forholder oss til er inntil 200 personer pr. stevne, og inkludert i dette tallet er både utøvere, trenere og foresatte. Med disse forutsetningene er det en sann glede for HIL Friidrett å invitere til Mailekene 2021 på Haugesund Friidrettsstadion.

Innbydelse til Mailekene 2021.

Vi planlegger for Maileker tilpasset de til enhver tid gjeldende smittevernreglene, og ser for oss at lørdagens (15. mai) stevne blir delt i to, med rekruttklassene 6-10 år i eget stevne først. Når de har gjort unna sine øvelser, og fått sine velfortjente premier, tar vi en liten pause og tømmer stadion for folk, før vi åpner portene og slipper til årsklassene 11 år og eldre.

Så får vi håpe at dette kan gjennomføres etter denne planen, og at vi slipper å endre på kort varsel. Men vi må selvsagt hele tiden forholde oss til smittevernreglene og tilpasse – og i verste fall avlyse – dersom smittesituasjonen endrer seg. Og vi vet fra tidligere at det kan skje på kort varsel.

Vi er optimister og gleder oss til Mailekene 2021.

Hjertelig velkommen til fine friidrettsdager på Haugesund Friidrettsstadion 15. og 16. mai!!

.

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR: