Haugesunds Avis halvmaraton og 5 km. mosjonsløp

Publisert: Lørdag 5. juni 2021 kl. 12:00

Haugesunds Avis halvmaraton og 5 km. mosjonsløp

Funksjonærliste til årets Haugesunds Avis halvmaraton og 5 km mosjonsløp.

Programblad

 

Det er åpnet for at også voksne over 20 år kan konkurrere på tvers av kommunegrensene, men de generelle smittevernregler gjelder like fullt:

  • Holde min. en meters avstand til nærmeste løper
  • Være nøye med håndhygiene – husk desinfisering av hender ved inngang til Friidrettsstadion.
  • Holde seg hjemme dersom en ikke føler seg i form og har luftveissymptomer

Vi må også minne om at vi dessverre ikke har anledning til å slippe publikum inn på Friidrettsstadion. Med en grense på 200 personer pr. arr. har vi allerede fullt opp den kvoten med de som skal løpe.
Rundt Friidrettsstadion kommer vi til å sette opp sperrebånd, og vi håper dere respekterer disse båndene og at det kun er løperne og funksjonærer som har anledning til å komme innenfor.

 

Løpene blir delt som to separate arrangement, og vi kan ha inntil 200 delt. på hvert arrangement.
Når startfeltet på 5 km. mosjonsløp blir stilt opp, blir hele startfeltet delt i fem-seks puljer à 25 løpere. Inndelingen baserer seg på antatt slutt-tid, og dere bestemmer selv hvilken pulje dere vil starte i. Har du forventninger om å løpe 5 km. på 22:00 stiller du deg i den puljen. Lik inndeling blir det også på halvmaraton, men her blir det flere puljer og flere intervall. Mellom hver pulje har vi beregnet 10-15 m skille, og tiden begynner ikke å løpe før dere passerer startstreken/portalen.

 

5 km-løpet, som starter kl.12:00, går i en lettløpt runde fra Haugesund friidrettsstadion, inn til Haraldsvang forbi paviljongen, før en løper ut mot Haakonsvegen og passering inne på Friidrettsstadion.
Ved Paviljongen vil Musikkorpset Heimdal spille for løpere og publikum. En parkkonsert setter en ekstra spiss på arrangementet.

Halvmaraton og stafett har start kl. 13:00. Det løpes fem runder bl.a. rundt Skeisvatnet og Haraldsvang. Veksling i stafetten skjer inne på stadion.
Som i fjor blir det flotte medaljer til alle deltakere, og trekning av gavepremier.

HIL Friidrett ønsker alle løpere velkommen til årets Haugesunds Avis 5 km. mosjonsløp og halvmaraton. 

 

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR: