«Barneoppdragelse – ingen sport for pyser»

Publisert: Tirsdag 13. september 2016 kl. 18:00

VIKTIG: Pga. gledelig stor påmelding til foredraget, blir storsalen her i DeepOcean Arena for liten. Vi har vært i kontakt med Høgskolen Stord/Haugesund (HSH) og får låne et auditorium der. Foredraget med Oddvar Bjørnestad blir derfor flyttet til auditorium C på HSH i Bjørnsonsgate 45.

Tirsdag 13. september får vi besøk av spesialpedagog Oddvar Bjørnestad fra Bergen. Han er en anerkjent og mye brukt foredragsholder bl.a. i næringslivet, men hos oss blir temaet «Barneoppdragelse – ingen sport for pyser».
Foredragsholder Oddvar Bjørnestad har svært lang erfaring med å snakke inspirerende, kunnskapsrikt og underholdende om barn og barneoppdragelse. Han vil dra oss gjennom tema som barn og unges behov for å mestre, utvikling av god selvfølelse og selvtillit, mot og trygghet til å trives i hverdagen. Hvordan skal vi voksne, enten vi er trenere eller foreldre, bidra til dette?

Møtet kommer i stand som en følge av samarbeidet mellom Bufetat og HIL Friidrett. Til dette møtet har vi også fått med oss Gassco på laget, og møtet/foredraget er åpent for alle som ønsker å delta (husk påmelding)

Vi har tenkt at storsalen i DeepOcean Arena skal være møteplassen denne kvelden, men dersom det viser seg at den blir for liten, må vi finne andre lokaler. Derav følger det også at vi trenger påmelding til møtet, slik at vi i rimelig tid kan skaffe andre lokaler. Vi ber derfor om at dere fyller ut det enkle påmeldingsskjema nedenfor innen søndag 4. september 2016.

HIL Friidrett inviterer med dette alle interesserte til møtet/foredraget til O. Bjørnestad og håper at svært mange setter av denne kvelden til faglig påfyll – som vi alle har svært god bruk for i hverdagen.