Haugesunds Avis halvmaraton og 5 km. mosjonsløp

Publisert: torsdag 30. mai 2024

Haugesunds Avis halvmaraton og 5 km. mosjonsløp

Lørdag 8. juni er dato for Haugesunds Avis Halvmaraton og Haugesunds Avis Mosjonsløp, og det er fortsatt ikke for sent å melde seg på løpene…

Påmeldingslinken vil være for åpen for påmelding frem til kl. 12:00 på løpsdagen, men vi vil ikke anbefale at du venter så lenge.
Har du tenkt å løpe er det bare å melde seg på i ro og mak hjemme, og komme til oss og få utlevert riktig startnummer.
Etter søndag 2. juni øker påmeldingsavgiften med kr.100,- pr. deltaker.

Med godt og vel en uke igjen er status for påmeldingen følgende:
47 påmeldte på 5 km mosjonsløp, 137 til halvmaraton og 14 stafettlag.

Det er omtrent på samme nivå som i fjor, og fortsetter det som før fjorårets løp, vil vi komme godt over 300 deltakere totalt neste lørdag.
Tallene stiger, nærmest for hver time, og med gode værutsikter for lørdag 8. ser det lovende ut for en ny rekorddeltakelse.

Henting av startnummer:
Det blir sendt ut SMS til hver enkelt påmeldt med informasjon om henting av startnummer, men vi gjentar gjerne at dere er hjertelig velkommen til å hente startnummeret til løpene i 1. etasje i DeepOcean Arena fredag 7. juni mellom kl. 17:00 og 19:00.
For de som bor i nærheten anbefaler vi henting i fredag ettermiddag, men rekker dere ikke å hente startnummeret den dagen, deler vi også ut startnummer på løpsdagen.
Da vil all utlevering skje fra i telt på Haugesund Friidrettsstadion i tidsrommet 10:00 – 12:00.
Dette gjelder både mosjonsløpet og halvmaraton.

Årets programblad.

 

FUNKSJONÆRLISTE MED ARBEIDSOPPGAVER

 

OVERSIKT OVER LØYPEVAKTER

 

 

Under løpene vil musikk-korpset Heimdal også i år spille i Paviljongen inne i Haraldsvang. Dette vil gi en god stemning rundt arrangementet, og løperne ekstra støtte på veien mot mål.

Vi minner om at det er begrenset parkering ved Haugesund Friidrettsstadion. Vi henstiller derfor til de som kommer med bil om å benytte parkeringsplassene sør og vest for Haugesund Ishall.

Vi ønsker å takke vår arrangementssponsor Mediehuset Haugesunds Avis for god hjelp og støtte i forberedelser og gjennomføringen av arrangementet.

Bruk de siste dagene til gode forberedelser, så får du en flott opplevelse i og rundt Haraldsvang/Skeisvatnet på lørdag 8. juni.

 

LYKKE TIL!!

 

 

Arrangementsponsor for Haugesunds Avis Halvmaraton:

haugesunds-avis

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag: