INNENDØRS-KM 2024

Publisert: fredag 2. februar 2024

INNENDØRS-KM 2024

Fortløpende uoffisielle resultater
Endelig resultatliste blir publisert på resultatsiden etter stevneslutt.

Årets innendørs-KM for Rogaland nærmer seg med stormskritt. og det er fristende å skrive bokstavelig talt. Selv om værutsiktene viser sterk vind, er vi sterke i troen og rigger til som normalt.
Inne i DeepOCean Arena er det oppholdsvær, vindstille og behagelige 15-16 grader.

Vi har registrert gledelig stor påmelding, og ved fristens utløp var det påmeldt hele 198 utøvere og omtrent 450 starter. Det er mange år siden vi opplevde slike tall, og det er svært positivt.

Liste over alle påmeldte fordelt på øvelser og klasser.

 

Stor påmelding betyr selvsagt også at det vil ta lengre tid å avvikle stevnet, enn det som har vært tilfellet de siste gangene vi har arrangert KM.
Stevnet starter kl. 13:00, og innenfor fem travle, men kjekke timer skal vi ha være i land med alle øvelser. Stafett-øvelsene er sist ut.

Tidsskjema for søndagens KM.

Heatoppsett øvelse for øvelse:
60M hekk og 60M
200M
400M
600M
800M
3000M

Vi har sammenfattet praktisk info om f.eks. avmelding, avkryssing mm. i et eget infoskriv. Vi ønsker at dere leser dette nøye.

Listen med påmeldte viser at vi har flere påmeldte fra klubber i Hordaland. Disse kan selvsagt delta i stevnet, men kan ikke bli kretsmester i Rogaland.

Vi minner også om at kretskontoret vil ha en egen stand inne i hallen, hvor det er mulig å skaffe seg f.eks. pent brukte piggsko til en overkommelig pris. Eller kanskje har du noen som du har vokst fra og som andre kan få nytte av? Ta de med i bagen og tilby de for salg !

Funksjonærlisten til søndag.
Tusen takk for at dere stiller opp  og hjelper til !!

 

Da gjenstår det bare å ønske alle påmeldte, trenere/ledere, foreldre og andre interesserte hjertelig velkommen til flott og lokal friidrett i DeepOcean Arena søndag fra kl. 13:00. 

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: