LAASTADLEKENE 2022

Publisert: torsdag 27. oktober 2022

LAASTADLEKENE 2022

Laastadlekene er tilbake etter to års pause, og HIL Friidrett i samarbeid med Laastad & Co AS har igjen gleden av å inviterer alle interesserte til en åpen dag i DeepOcean Arena.

Søndag 30. oktober mellom kl. 11:00 og 15:00 åpner vi dørene og ønsker alle hjertelig velkommen til ulike friidrettsaktiviteter i lune og gode omgivelser. Vi kaller det et myldrestevne og aktivitetene/øvelsene er mest rettet mot aldersgruppen 3-10 år.
Dette er et tilbud som skal passe for alle barn som har lyst til å prøve løp, kast og hopp, og spennende aktiviteter som hinderløype og stafett er mellom de aktivitetene en kan prøve seg på.

Når øvelsene er gjennomført, blir det selvfølgelig diplom og medaljer til alle, og en tur på seierspallen – for de som ønsker det.

Oppe i 2. etasje rigger vi til kafe med bl.a. servering av lapskaus, og da kan søndagsmiddagen gjøres unna i samme slengen, før turen går hjemover.

Henning Aarekol binder det hele sammen på sin uhøytidlige og engasjerende måte, og da er vi garantert god stemning hele dagen.

Invitasjon.

Lenke til arrangement. hos Laastad & Co AS.

 

HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN KJEKK OG UFORMELL DAG I DEEPOCEAN ARENA!!

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR: