1. løp i årets Terrengløpskarusell.

Publisert: tirsdag 20. april 2021

1. løp i årets Terrengløpskarusell.

Da påmeldingsfristen gikk ut var det påmeldt 76 løpere til årets Terrengløpskarusell i Haraldsvang.

Før 1. heat settes i gang, vil det være tilbud om gruppevis oppvarming, hvor en bl.a. løper gjennom løypa, slik at alle som skal løpe, får god kjennskap til hvor løypa går.
Utdeling av startnummer vil foregå fra scenen inne i Haraldsvang fra kl. 17:00, og her ønsker vi at trener for gruppene tar ansvar for utdeling til sin gruppe. Da unngår minst mulig trengsel rundt utdelingen, og minst mulig nærkontakt med andre utenfor gruppen.
1. heat med jenter 7 år starter iflg. tidsskjema kl. 17:45, og så går det slag i slag med start for nye puljer hvert 5. minutt.

Liveresulater

Publikum:
Med 76 løpere i aksjon er det også rom for noe publikum, da vi pt. kan avholde utendørs arrangement med inntil 200 personer tilstede. Det innbefatter både de som deltar og de som ser på.
Det beste smittevern-rådet vi som arrangør kan gi, er å holde god avstand til de du/dere vanligvis ikke omgås. Smittetallene i vår region er lave nå om dagen, men vi ser rundt oss at det kan snu veldig fort.

Det er vanskelig å avgrense løpsområdet inne i Haraldsvang en vanlig ettermiddag, og vi kommer ikke til å sette opp sperringer for å utestenge publikum. Av smittevernhensyn ber vi publikum om å holde seg godt utenfor løypetraseen, slik at de som skal løpe får god plass og fri bane. Det gjelder ikke minst det asfalterte området midt inne i Haraldsvang, som er start- og målområde disse tre onsdagene. Med parkerte biler inne på området, vil det bli krevende å holde god avstand mellom de ulike gruppene, og vi henstiller derfor på det sterkeste til enten å sykle til løpet, eller sette bilen igjen på parkeringsplassen vest for Ishallen.

Da ønsker vi hjertelig velkommen til årets 1. løp i årets Terrengløpskarusell, og minner om at dersom en ikke føler seg helt i form, så er det bedre å stå over denne gangen og vente til løp 2 neste onsdag.

 

GENERALSPONSOR: