GASSCO-lekene 2020

Publisert: fredag 18. september 2020

GASSCO-lekene 2020

GASSCO-lekene blir avviklet på Haugesund Friidrettsstadion helgen 19. og 20. september, og på denne siden vil dere finne oppdatert informasjon om stevnet.

Funksjonærliste søndag

 

Tidsskjema søndag.

 

Programhefte

Startlister – (oppdatert fredag formiddag).
Tidsskjema lørdag.
Funksjonærliste lørdag (vil foreligge i løpet av fredag 18.9.)

For å holde oss innenfor retningslinjene på inntil 200 personer på hvert stevne, må vi ha god oversikt over hvem som er innenfor inngjerdingene på Friidrettsstadion.
Vi har derfor laget et registreringsskjema for de som ønsker å være publikum samt trenere/ledere. Vennligst fyll ut og registrer før dere ankommer stadion.
Skjema for registrering av publikum og trenere/ledere. 
De som ikke har gjort dette på forhånd, må fylle ut skjema med nødvendige opplysninger før de kommer inn på stadion. Skjema finnes på stevnekontoret som er plassert i telt ved GASSCO-portal.
Dette er den eneste inngangen til Friidrettsstadion.

Resultater
Resultater vil bli publisert fortløpende på denne siden
Vær oppmerksom på at dette er foreløpige resultater og det at det kan komme endringer på disse i etterkant.

Endelige resultater publiseres på HIL Friidrett sin resultatside https://haugesundil.no/resultater/ etter siste øvelsesdag. Resultatene vil etter hvert også bli å finne på friidrett.no sin resultatside samt i friidrett.no sine statistikksider.

Vi velger å dele lørdagens stevne i to, og starter med de yngste rekruttene 6-9 år. Start for lørdagens første stevnet har vi satt til kl. 11:00. Tidsskjema viser at de skal være ferdig med sine tre øvelser, og fått velfortjente medaljer, til kl. 13:00. I pausen mellom stevnene skal stadion tømmes for utøvere og trenere/ledere, mens funksjonærene kan holde seg innenfor området.
Stevne nr. to har start kl. 13:30, og gjelder aldersgruppen 11 – 19 år. For denne gruppen gjelder at de ikke får tilgang til stadionområdet før det er tømt for folk, og at oppvarming skjer utenfor stadion-området.

Programhefte med startlister, tidsskjema og annen praktisk informasjon vil vi legge ut senest dagen før stevnet

Vi ønsker utøvere, trenere/ledere og alle andre hjertelig velkommen til to flotte friidrettsdager på Haugesund Friidrettsstadion.

 

 

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

 

GENRALSPONSOR: