Mailekene

Publisert: tirsdag 14. mai 2019

Mailekene

Førstkommende helg 18.-19. mai avvikles årets Maileker på Haugesund Friidrettsstadion. Holder meterologene hva de har lovet fremover, kan det bli to veldig flotte friidrettsdager.

Påmeldingene har strømmet på, og målt mot de siste års deltakelse, kan vi konstatere en fin økning – både i antall utøvere og starter. Gledelig er det også at så mange klubber er representert – hele 38 i tallet. Listen over de ulike klubbene ser slik ut med antall starter pr. klubb ser du her.

Startliste med etteranmeldinger.

Tidsskjema lørdag

Tidsskjema søndag

Programhefte med startlister, tidsskjema og annen praktisk informasjon.

Resultater
Resultater publiseres fortløpende på http://webres1.andro.no/Mailekene/2019/
Vær oppmerksom på at dette er foreløpige resultater og det at det kan komme endringer på disse i etterkant.

Endelige resultater publiseres på HIL Friidrett sin resultatside https://haugesundil.no/resultater/ på slutten av hver øvelsesdag. Resultatene vil etterhvert også bli å finne på friidrett.no sin resultatside samt i friidrett.no sine statistikksider.

Vi ønsker utøvere, trenere/ledere og foreldre hjertelig velkommen til Haugesund og årets Maileker!

Komiteen har satt sammen en imponerende funksjonærliste, og det meste er på plass. Selv om det gjenstår noen få poster velger vi å publisere den, slik at den enkelte kan se hvor en skal bidra.

Foreløpig funksjonærliste lørdag.
Foreløpig funksjonærliste søndag.

Vi vil gjerne understreke at det kan bli justeringer på listene, og ber hver enkelt om å merke seg tidspunktene for oppmøte.

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: