Tyrvinglekene 2018

Publisert: Torsdag 14. juni 2018 kl. 16:00

Tyrvinglekene 2018

HIL vil tradisjonen tro sende utøvere fra 13 år og oppover til Tyrvinglekene som går på Nadderud Stadion. 15.-17. juni. Avreise fra Haugesund er torsdag 14. juni kl 16:00.

Vi reiser med buss, og har en overnatting i Seljord på veien. Ved ankomst vil det bli servert grillmat.
Ifm denne overnattingen vil det være behov for medbrakt sengetøy. I Sandvika vil vi denne gangen overnatte på Thon Oslofjord hotell da det ikke lenger tilbys overnatting i Nadderudhallen. Ifm overnattingen er det inkludert frokost og middag. Lunsj kjøper utøverne selv på stadion eller i nærliggende matbutikk.

HIL utøvere som skal være med på Tyrvinglekene må også være med på lokale stevner som Mailekene og Haugesund Sparebank cup.

Påmelding til øvelsene på stevnet gjøres innen 5. juni på minidrett: https://minidrett.nif.no/Event#312996-011

HIL betaler ordinær påmelding, men merk at merkostnader ifm. etteranmelding må betales av den enkelte utøver.

For påmelding og betaling av egenandel på kr 1900,- til selve reisen, gjøres dette innen 5. juni med Vipps til 139162 eller direkte inn på konto nr. 3240.07.93688. Husk å skrive opp hvem det betales for. 

Disse fristene er svært viktig å overholde.

Egenandel for reise og overnatting vil bli kr. 1900,- og dekker transport/påmelding/overnatting hotell samt alle måltider utenom lunsj fredag/lørdag/søndag. Egenandelen har steget noe fra i fjor, dette skyldes at overnattingskostnadene for HIL er høyere i år da vi må ha hotellovernatting.

Kontraktsutøvere som ønsker at egenandelen dekkes av sin kontraktssum, sender en mail til trygve.voll@haugesundil.no om dette.

Bussen kjører hjem fra Nadderud søndag kl. 17:00, det kan bety at enkelte av de eldre utøverne får utfordringer med å delta på de siste øvelsene søndag ettermiddag. Dette løses etter nærmere avtale mellom den enkeltes trener og sportslig utvalg.

Utover tidligere nevnte sengetøy så må utøverne huske å ta med HIL-klær og piggsko.