Tirsdags-gjengen

Publisert: Tirsdag 22. august 2023 kl. 10:00

«Tirsdags-gjengen» starter opp igjen med sine ukentlige møter/treff etter en velfortjent sommerferie. Første møte/treff blir tirsdag 22. august.

«Tirsdags-gjengen»/dugnadsgjengen (kjært barn har mange navn) i Aldermannslauget starter opp sin aktivitet tirsdag 22. august.
De som ønsker å være med og hjelpe til med litt forefallende arbeid i eller rundt hallen kan møte opp fra kl. 10:00 og utover. Ønsker du bare å treffe andre HIL-medlemmer og ta en prat, kan du møte opp litt senere.
Mens noen gyver løs på div. arbeid, har andre ansvaret for å lage kaffi og vafler, slik at de som møter opp har noe å bite i. Viktig å få blodsukkeret opp, før de store samtalene/diskusjonene rundt bordet i Storsalen starter.

Ikke noe fastlagt program fra gang til gang, og heller ingen faste tema, men en samling til glede og nytte både for laget og den enkelte – med et uhøytidelig preg.

 

Velkommen – både til dere som tenker at dette hadde vært interessant å undersøke nærmere, og dere som har vært med en stund, og vet hva dette går i.

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: