Tinestafetten 2024

Publisert: Tirsdag 7. mai 2024 kl. 10:00

Tirsdag 7. mai er dato for årets TINE-stafett, og dette året blir stafetten arrangert for 31. gang. Starttidspunkt for første heat er kl. 10:00, og så går det slag i slag med nye heat hvert 10 minutt frem til kl. 12:00.

T-skjorter og startnummer er kommet og nå gjenstår det å fylle opp funksjonærlisten, slik at vi er klare til å ta imot 950 unge og forventningsfulle løpere.
Vi har tildelt startnummer og foretatt heat-oppsett, og fordelt de påmeldte lagene i hvert heat etter beste skjønn, slik at færrest mulig lag fra samme skole havner i samme heat.

Heatoppsettet er som følger:

Som tidligere år ønsker vi at flest mulig henter t-skjorter og startnummer til sine klasser i dagene før stafetten. Vi starter utdelingen torsdag 2. mai.
Nærmere informasjon om utdelingen blir sendt direkte til den som har meldt på laget/kontaktperson ved den enkelte skole de første dagene i uke 18.

Påmeldingene til årets stafett er nesten på høyde med rekorden fra 2023, og til stafetten på Haugesund Friidretts-stadion er det altså påmeldt 95 lag.
Det betyr mange barn/ungdom i og rundt Friidrettsstadion innenfor et noe begrenset tidsrom, og det betyr at ikke alle kan være inne på løpebanene samtidig.
Vi kommer derfor til å regulere tilkomsten inn på løpebanene litt, slik at vi unngår kollisjoner og at noen går i veien for de som løper. Vi vil sette opp lister med tidspunkt for når det enkelte lag får gå inn på løpebanene, og ber lederne for hvert lag om å passe på at disse fristene holdes.

Oppsettet på innmarsjen kommer tidlig i uke 18.

Tidspunkt for innmarsj/adgang til løpebanene:
6. trinn
7. trinn
Åpen klasse barnetrinnet
Ungdomstrinnet

 

Vi gleder oss til en hektisk, men spennende og givende formiddag på Friidrettsstadion!

Hjertelig velkommen til alle påmeldte, ledere/lærere til TINE-stafetten 2023 !!

 

All informasjon om årets stafett finnes på hjemmesiden til TINE.

 

Resultater fra Tinestafetten 2024 kommer i løpet av ettermiddagen tirsdag 7. mai.
6. trinn
7. trinn
Åpen klasse barnetrinnet
Ungdomstrinnet