Terrengløpskarusellen 2021 – løp 2 utsettes til 28. april.

Publisert: Onsdag 28. april 2021 kl. 17:45

Det er litt flere påmeldte til kveldens andre løp i Terrengløpskarusellen,  og det medfører noen små endringer på tidsskjema. Tidsskjema til kveldens løp.

HUSK: Startnummeret fra forrige gang skal brukes også i dagens løp.
Nye løpere, som ikke deltok forrige onsdag, får sitt startnummer utdelt på scenen inne i Haraldsvang i forkant av løpene fra ca. kl. 17:15.

Resultatene vises fortløpende på EQ Timing etter hvert som løperne kommer i mål.

Oppdatert innbydelse til Terrengløpskarusell 2021.

Klasseinndeling og løypelengde finner dere i innbydelsen.
Løypene går stort sett på grus-stier, men noe terreng med skogsdekke (ca. 200 m pr runde på løypene fra 620 m). Start og mål for alle løypene er ved scenen/paviljongen inne i Haraldsvang.

Fjorårets tre løp måtte vi dessverre avlyse, men dersom situasjonen her lokalt holder seg noenlunde stabil fremover, kan vi forhåpentligvis avvikle årets Terrengløpskarusell på nokså normalt vis.

Onsdag 28.april planlegger vi det andre løpet i årets Terrengløpskarusell.
Selv om du ikke fikk med deg det første løpet, er det anledning til å melde seg på de to siste løpene.  Vi håper mange finner veien til flotte Haraldsvang naturpark til årets tre løp i Terrengløpskarusellen.

Link til påmelding.

Tidsskjema for løp 2 kommer tirsdag 20. april.

Det siste løpet går 5. mai.
Etter siste løpet planlegger vi avslutning og premieutdeling – enten utendørs eller innendørs.
Vi håper dette lar seg gjennomføre, men i hvilken form, får vi komme tilbake til senere.

Etter hvert som heatene kommer i mål, er det mulig å følge med på resultatene på f.eks.mobil og nettbrett via liveresultater på EQ Timing.