Sysco Challenge – Steinsfjellet OPP

Publisert: Lørdag 5. mai 2018 kl. 13:00

Vi gjentar suksessen fra fjoråret og arrangerer, i tett samarbeid med Hårfagrerittet, SYSCO CHALLENGE – STEINSFJELLET OPP også dette året.

Startlister til morgendagens ritt/løp.

Utdeling av startnummer vil foregå fra visningsleiligheten til Kvednatunet i Skjoldavegen (der starten på løpet foregår) fra kl. 10:00 lørdag 7. mai.

STARTPROSEDYRE:
Som i fjor vil de som skal gjennomføre duathlon starte først. De starter en og en fra kl. 12:00 med
15 sek. intervall.
Fra kl. 12:10 sender vi ut de som «bare» har meldt seg på sykkel, og endelig fra kl. 12:15 starter løperne. Dere blir sendt ut i puljer på fem og fem med 30 sekunders intervall.

LYKKE TIL!!

Lørdag 5. mai er dato, og dette blir en av vårens virkelig store fysiske utfordringer på Haugalandet. Hvem klatrer best og klarer å tilbakelegge distansen fra Ramsdalen og opp til Steinsfjellet på raskest tid? Du velger selv om du vil løpe, sykle eller sågar både sykle og løpe! Og vi forlanger ikke at alle må løpe hele veien. Blir melkesyra for intens i de bratteste kneikene, er det selvsagt lov å gå, og turgåere er hjertelig velkommen! Her er tilbudet for dere som liker stigninger og å utfordre motbakkene.

Beskrivels av løypa:
Starten foregår på Kvednatunet på Solvang og følger traséen til den gamle vannledningen opp til stemmen ved Eivindsvatnet. Videre følger løypa veien opp mot søre enden av Krokavatnet, men svinger av til høyre før vi når Krokavatnet, over broa og videre på den forholdsvis nye grusveien mot Steinsfjellet. Siste del er stigningen på asfalt opp mot toppen av Steinsfjellet. Vel oppe, etter ca. 4,5 km., kan vi love deg en fantastisk utsikt, løperdrikke og ikke minst; hvor lang tid du har brukt på distansen.

De som fremdeles føler de har mer å gi, får anledning til å ta samme løypa en gang til, men det er en viktig forutsetning. Dersom du melder deg på duathlon, har vi bestemt at du må sykle først og løpe etterpå. Det har sin naturlige forklaring, du må til startpunktet før du kan startet en gang til.

Påmeldingen er åpnet, og du må velge  «LØP«, SYKKEL» eller «DUO» i registreringsbildet før du går videre.
Påmeldingsavgiften er kr. 150,- for løp og sykkel. Velger du duathlon er prisen kr. 200,-.

Vi håper tilbudet slår an, og at riktig mange tar turen til toppen av Steinsfjellet lørdag 5. mai 2018. Og har du selv ingen planer om å få registret en slutt-tid på distansen, så setter slitne løpere stor pris på litt jubel og heiarop på sin vei mot toppen av Steinsfjellet. La dette bli vårens folkefest!

 

ARRANGEMENTSPONSOR:

 

 

GENERALSPONSOR HAUGESUND IDRETTSLAG: