Skolestafetten

Publisert: Torsdag 24. september 2020

Årets skolestafett ble arrangert på Haugesund Fridrettsstadion i dag, og det ble dessverre en bløt opplevelse for både deltakerne og arrangører. Det så likevel ikke ut til å legge noen demper på entusiasmen for ivrige løpere.

I stafetten for barnetrinnet (5.-7. trinn) var det påmeldt 6 lag både i jente og gutteklassen. Jenteklassen ble en jevn affære, der Lillesund og Solvang lå jevnt gjennom store deler av de 15. etappene. Til slutt  var det jentene fra Lillesund som trakk det lengste strået og vant godt og vel 3 sek. foran Solvang.

I gutteklassen var Lillesund i føringen gjennom det meste av stafetten, men en sterk siste-etappe fra Austrheim, ble avgjørende for utfallet. På oppløpssiden var Austrheim ikke til å stoppe og vant en klar seier. Laget til Lillesund endte på andre plass.

Resultatliste jenteklassen.

Resultatliste gutteklassen.

I klassen for ungdomsskoler var det kun påmeldt to lag i jenteklassen og tre i gutteklassen, og her var det i jenteklassen vi fikk den største spenningen.  I mål skilte det knappe tre sekunder mellom Haraldsvang, som var først over mål og Håvåsen på andre plass.

Gutteklassen fikk samme rekkefølge i mål, og selv ikke en sterk sluttspurt fra Håvåsen var nok til å hindre nok en seier til Haraldsvang. Differansen i mål var på 8,3 sek.

Resultatliste ungdomsskolen.