Rosa Sløyfe-løpet i Haugesund

Publisert: Onsdag 2. oktober 2019 kl. 18:00

Påmeldingen er åpen!.

Fjorårets løp sitter ennå godt i minnet, og det er en glede å fortelle at Haugesund også i år er med blant arrangementsbyene. Onsdag 2. oktober kommer sirkuset innom vår by, og vi skal være klar til å gi deltakerne den samme flotte opplevelsen som i 2018.
Med start, passeringer og målgang på Haugesund Friidrettsstadion, ligger alt til rette for en publikumsvennlig opplevelse og en gjentakelse av fjorårets Rosa Sløyfe-løp i Haugesund.

Det er enda et halvt år igjen, men allerede nå registrerer vi at påmeldingene tikker inn. Dette året har vi satt 2000 løpere som øvre grense, og det betyr at vi må gjøre noen vurderinger i forhold til løypetrasè, ulikt starttidspunkt etc. for å få til en sikker og god avvikling av løpet. Løpernes sikkerhet har førsteprioritet, samtidig som vi ønsker å lage en god opplevelse sammen med og for «den rosa skare».

Oppdatert info vil legges ut etter hvert som vi konkluderer. Siden vi er i tenkeboksen vedr. løypetrase, vil ikke endelig løypekart for den lengste løypa publiseres før valget er gjort.

Det som er klart er at den korte løypen har samme løype som i fjor, dvs. 3-4 km uten tidtaking. Dette er en løype som går via Paviljongen inne i Haraldsvang, før kursen settes mot Fridrettsstadion. Løypa skal gås to – 2 – ganger. Løypekart.

Med så mange som opp mot 2000 deltakere sier det seg selv at det blir folksomt i og langs løypa, og vi henstiller til alle deltakerne om å være tålmodige og vise hensyn. Dette er ikke et løp hvor en skal sette rekorder, men heller en løpefest hvor det viktigste er at mange delta til støtte for en god sak. Derfor er det veldig kjekt at så mange viser engasjement og stiller opp i dette løpet, som vi ser for oss vil bli et fast innslag i løpstilbudet her på Haugalandet. Vi ønsker alle deltakerne lykke til !!

For å avvikle et såpass stor løp er vi også helt avhengige av mange frivillige som løypevakter, utdeling av saft og medaljer, rigging/rydding mv. De som har du lyst til å bidra som frivillig kan ta kontakt ved å sende en e-post til: post@haugesundil.no eller på telefon: 52 22 34 02.

Tusen takk for at dere stiller opp!!

 

Velkommen til ROSA SLØYFE-LØPET 2019 i Haugesund.