Rosa Sløyfe-løpet i Haugesund

Publisert: Onsdag 2. oktober 2019 kl. 19:00

Påmeldingen er åpen og det er fortsatt ledige plasser og startnummer.

Oppdatert info om løypene:

Det som er klart er at den korte løypen har samme løype som i fjor, dvs. ca. 3 km uten tidtaking. Dette er en løype som går via Paviljongen inne i Haraldsvang, før kursen settes mot Fridrettsstadion. Løypa skal gås/løpes to – 2 – ganger. Løypekart.

De som skal delta i den lengste løypa må merke seg følgende endring i forhold til fjorårets løp.

Umiddelbart etter trebroen inn til Haraldsvang svinger den lengste løypa krapt venstre og til den nederste stien langs Skeisvatnet. Så følger en denne forbi stupetårnet og badeplass og videre nordover til løypa svinger krapt høyre og en løper opp mot den østre stien ut fra Haraldsvang og ut til Haakonsvegen, og videre tilbake til Friidrettsstadion for runding/passering. Løypa skal løpes tre – 3 – ganger og er samlet godt og vel 6 km. Løypekart_lang_løype_2019.

i hvert kryss der løypa har rettningsendring er det utplassert vakter, som på en vennlig måte leder løperne videre i løypa.

De første 600 og de siste 400m går løypene i samme trassé, og med så mange som opp mot 2000 deltakere sier det seg selv at det blir folksomt i og langs løypa og kanskje litt trangt om plassen.
Dette er ikke et løp hvor en skal sette rekorder, men heller en løpefest hvor det viktigste er at mange delta til støtte for en god sak.
Derfor er det veldig kjekt at så mange viser engasjement og stiller opp i dette løpet, og vi henstiller til alle deltakerne om å være tålmodige og vise hensyn for å få til en sikker og god avvikling av løpet. Løpernes sikkerhet har førsteprioritet, samtidig som vi ønsker å lage en god opplevelse for og med «den rosa skare».

Med start, passeringer og målgang på Haugesund Friidrettsstadion, ligger alt til rette for en publikumsvennlig opplevelse og en gjentakelse av fjorårets Rosa Sløyfe-løp i Haugesund.

Vi ønsker alle deltakerne lykke til !!

 

Velkommen til ROSA SLØYFE-LØPET 2019 i Haugesund.