Rosa Sløyfe-løpet 2021

Publisert: Onsdag 6. oktober 2021 kl. 19:00

Rosa Sløyfe-løpet 2021

Etter en litt ufrivillig pause i 2020, er Rosa Sløyfe-løpet tilbake i Haugesund og Haraldsvang-området.
Påmeldingen er åpen og det er fortsatt ledige plasser og startnummer.

 

Løypevakter Rosa Sløyfeløpet 2021.

Løperdrikke/medaljer/rigging


Info om løypene
:

Begge løypene har start, passeringer og målgang inne på Haugesund Friidrettsstadion,

Den korte løypa er lik løypa fra 2019, dvs. ca. 3 km uten tidtaking. Dette er en løype som går via Paviljongen inne i Haraldsvang, før kursen igjen settes mot Fridrettsstadion. Løypa skal gås/løpes to – 2 – ganger. Løypekart.

De som skal delta i den lengste løypa skal tre ganger rundt løypa på ca. 2 km. og er samlet godt og vel 6 km. Løypekart_lang_løype_2021.

Umiddelbart etter trebroen inn til Haraldsvang svinger den lengste løypa krapt venstre og til den nederste stien langs Skeisvatnet. Så følger en denne forbi stupetårnet og badeplass og videre nordover til løypa svinger krapt høyre og en løper opp mot den østre stien ut fra Haraldsvang og ut til Haakonsvegen, og videre tilbake til Friidrettsstadion for runding/passering.

i hvert kryss der løypa har retningsendring er det utplassert vakter, som på en vennlig måte leder løperne videre i løypa.

De første 600 og de siste 400m går løypene i samme trasé, og med så mange som opp mot 1500 deltakere sier det seg selv at det blir folksomt i og langs løypa og kanskje litt trangt om plassen.
Dette er ikke et løp hvor en skal sette rekorder, men heller en løpefest hvor det viktigste er at mange delta til støtte for en god sak.


Derfor er det veldig kjekt at så mange viser engasjement og stiller opp i dette løpet, og vi henstiller til alle deltakerne om å være tålmodige og vise hensyn for å få til en sikker og god avvikling av løpet. Løpernes sikkerhet har førsteprioritet, samtidig som vi ønsker å lage en god opplevelse for og med «den rosa skare».

Vi ønsker alle deltakerne lykke til !!

 

Velkommen til ROSA SLØYFE-LØPET 2021 i Haugesund!