Møte i Aldermannslauget

Publisert: Torsdag 10. desember 2015 kl. 19:00

Så er det snart klart for høstens stor høydepunkt i Aldermannslauget, nemlig den tradisjonelle biffkvelden.Påmeldingene har kommet jevnt og trutt og når bordet nå dekkes er det påmeldt 21 personer til morgendagens treff.
Det er viktig å ta vare på gode tradisjoner og meny og program vil ikke bli ulikt foregående år. Biff er bestilt og styret er i full gang med de siste forberedelser.

Det ligger alltid en liten overraskelse på lur; hvem blir kveldens kåsør? I år har vi vært så heldige at vi har fått med Arne Valen fra Kirkens Bymisjon i Haugesund. Han vil fortelle fra sitt arbeid i bymisjonen og har satt «Rom for alle?» som tittel på sitt kåseri. Her er det rom for tolkninger…

Under kveldens møte vil det også bli en symbolsk overrekkelse av beløpet som Kirkens Bymisjon fikk overført fra overskuddet av Djupadalten 2015. De påmeldte til Skeisdalten og Djupadalten betalte kr. 20,- ekstra i startkontingent og dette ble det kr. 26.400,- av. Beløpet er øremerket «I Jobb» prosjektet i Bymisjonen, og selv om beløpet for lengst er på Bymisjonens konto, vil vi benytte anledningen til å markere dette når vi har besøk av Arne Valen.

Vi vil også minne om at hver og en især har et lite ansvar for at dette blir en trivelig kveld som vil gå inn i rekken av mange «gilde lag» i Aldermannslaugets historie.

Styret ønsker alle påmeldte hjertelig velkommen!!