Mailekene 2022 – dag 1

Publisert: Lørdag 21. mai 2022 kl. 10:00

Lørdag 21. og søndag 22. mai er det klart for Mailekene på Haugesund Friidrettsstadion. Dette tradisjonsrike barne- og ungdomsstevne blir i år avviklet for 60. gang, og holder stand som et av Vestlandets største stevner for denne aldersgruppen.

GASSCO er med som samarbeidspartner også dette året, og vi setter svært stor pris på samarbeidet og støtten vi får fra dem.

De to siste årene har avviklingen vært preget av restriksjoner og antallsbegrensninger, men årets stevne blir avviklet helt uten begrensende tiltak.
Ved påmeldingsfristens utløp var det påmeldt vel 250 utøvere, og disse representerer 26 ulike friidrettsklubber fra Rogaland og Hordaland. Totalt blir det i løpet av de to dagene Mailekene arrangeres gjennomført over 700 starter.

Stevnestart lørdag er kl. 11:30, og rekruttene fra 6-10 år er det første som skal i ilden. Så går det slag i slag frem til kl. 16:30 med løp, hopp og kast for de andre årsklassene.

Opprop skjer på banen før alle øvelsene.
Dersom noen vet at de ikke kommer til å delta på en øvelse, ber vi innstendig om at dette rapporteres snarest til arrangør, slik at vi kan få gjort evt. endringer i heat.
Før lørdag kl. 09:00 kan avmelding sendes til: post@haugesundil.no
Fra lørdag kl. 09:00 og utover i stevnet meldes dette til sekretariatet i 2. etasje på stadionhuset.

Tidsskjema lørdag

Resultater lørdagens øvelser.

Invitasjon.

 

 

Velkommen til to hyggelige friidrettsdager i Haugesund ! 

 

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

GENERALSPONSOR: