GASSCO-lekene – dag 2.

Publisert: Søndag 20. september 2020 kl. 10:00

Tidsskjema søndag 20. september.
Startliste begge dager

 

Resultater
Resultater vil bli publisert fortløpende på denne siden
Vær oppmerksom på at dette er foreløpige resultater og det at det kan komme endringer på disse i etterkant.

Endelige resultater publiseres på HIL Friidrett sin resultatside https://haugesundil.no/resultater/ etter siste øvelsesdag. Resultatene vil etter hvert også bli å finne på friidrett.no sin resultatside samt i friidrett.no sine statistikksider.

 

For å holde oss innenfor retningslinjene på inntil 200 personer på hvert stevne, må vi ha god oversikt over hvem som er innenfor inngjerdingene på Friidrettsstadion.
Vi har derfor laget et registreringsskjema for de som ønsker å være publikum samt trenere/ledere. Vennligst fyll ut og registrer før dere ankommer stadion.
Skjema for registrering av publikum og trenere/ledere. 

 

Styret synes det er beklagelig at de aller yngste ikke har fått noe stevnetilbud dette året, og velger derfor å arrangere GASSCO-lekene. Færre øvelser enn under Mailekene, men likefullt en fullverdig erstatning i god HIL-ånd.

Innbydelsen til GASSCO-lekene 2020 finner dere her.

Noen forholdsregler må vi ta i forhold til de gjeldende smittevernreglene, bl.a. må vi holde nøye oversikt over hvem som har vært innom stadion.
Vi må derfor be om at foreldre, og andre som ønsker å være med som tilskuere fra tribunen, tar med seg en lapp med navn, telefonnummer og bostedskommune. Denne lappen skal leveres til våre funksjonærer ved inngang til stadion, slik at vi som arrangør kan holde oversikt over at antallet utøvere/publikum ikke overstiger 200 samtidig.

Vi tenker å gjennomføre en komprimert økt med tre øvelser for de yngste lørdag formiddag, og da skal det være plass til noen publikummere. Vi ser ikke at behovet for «følgere» er like stort for de litt eldre utøverne, og det vil være svært begrenset plass som publikum senere på dagen, når resten av årsklassene slippes løs i sine øvelser. Endelig avgjørelse om hvilke årsklasser som fordeles på de to stevnene, blir tatt etter utløpet av påmeldingsfristen.

Programhefte med startlister, tidsskjema og annen praktisk informasjon vil vi legge ut senest dagen før stevnet

Vi ønsker utøvere, trenere/ledere og alle andre hjertelig velkommen til to flotte friidrettsdager på Haugesund Friidrettsstadion.

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

 

GENRALSPONSOR: