Mailekene 2023-dag 1

Publisert: Lørdag 20. mai 2023 kl. 11:00

Lørdag 20. og søndag 21. mai er det klart for Mailekene på Haugesund Friidrettsstadion. Dette tradisjonsrike barne- og ungdomsstevne blir i år avviklet for 61. gang, og holder stand som et av Vestlandets største stevner for denne aldersgruppen.

Nye lister og dokument vil publiseres etterhvert som vi nærmer oss stevnestart, og først ute er tidsskjema for lørdagen. Vi har satt stevnestart til kl. 11:30 for lørdagens øvelser. Det betyr at det blir litt bedre tid før stevnet starter – både for dere som kommer tilreisende og for oss som arrangører.

Online Resultater

Tidsskjema lørdag.

Klassevis liste over påmeldte pr. øvelse.

Funksjonærliste lørdag.

 

Tidsskjema søndag.

 

Stevnet har i år fått WA-godkjenning, som betyr at oppnådd resultat i Mailekene gjelder som kvalifisering til internasjonale stevner senere i sesongen. Resultatene vil også telle som offisielle resultater ved nasjonale uttak av utøvere.
Stevnet finnes på World Athletics Global Calendar sin terminliste.

GASSCO er med som samarbeidspartner også dette året, og vi setter svært stor pris på samarbeidet og støtten vi får fra dem.

Stevnestart lørdag er kl. 11:30, og rekruttene fra 6-10 år er det første som skal i ilden. Så går det slag i slag med løp, hopp og kast for de andre årsklassene.

Dersom noen vet at de ikke kommer til å delta på en øvelse, ber vi innstendig om at dette rapporteres snarest til arrangør, slik at vi kan få gjort evt. endringer i heat.
Før lørdag kl. 09:00 kan avmelding sendes til: post@haugesundil.no
Fra lørdag kl. 09:00 og utover i stevnet meldes dette til sekretariatet i 2. etasje på stadionhuset.

 

Invitasjon Mailekene 2023

Påmeldingen åpnes onsdag 1. februar 2023. Link til påmelding.

 

VELKOMMEN TIL TO AKTIVE FRIIDRETTSDAGER PÅ HAUGESUND FRIIDRETTSSTADION.

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR: