Mailekene dag 1 – UTSATT

Publisert: Lørdag 6. juni 2020

Mailekene dag 1 – UTSATT

Styret i HIL Friidrett har bestemt å utsette årets Maileker, vi vil komme tilbake med dato når man vet noe mer.
I dagens situasjon avhenger det selvfølgelig av at myndighetene åpner opp for større samlinger og arrangement, samt at kretsstyret gir sin godkjennelse til ny arrangements dato.

 

Under fjorårets flotte stevne, hadde vi besøk av nesten 500 utøvere som samlet gjennomførte om lag 1500 starter. Vi håper på like fine dager og like godt besøk også i år, slik at Mailekene befester sin stilling som et av de største friidrettsstevnene på Vestlandet dette året.

Innbydelsen til årets Maileker vil foreligge så snart vi har fått godkjennelse til ny arr.dato..

Programhefte med startlister, tidsskjema og annen praktisk informasjon vil vi legge ut senest dagen før stevnet

Vi ønsker utøvere, trenere/ledere og alle andre hjertelig velkommen til to flotte friidrettsdager på Haugesund Friidrettsstadion.

Med forbehold om at samfunnet er kommet tilbake til noenlunde normale tilstander, og myndighetene godkjenner større folkeansamlinger innenfor begrensede områder, ønsker vi også dette året å tilby overnatting i DeepOcean Arena.
Her får klubbene tilbud om overnatting i hallen, et varmt måltid lørdag kveld og frokost søndag til en pris på kr. 400,- pr. person.

Spørsmål omkring overnatting: 52 22 34 02 ev. 476 55 284

 

Resultater
Resultater vil vi publiseres fortløpende
Vær oppmerksom på at dette er foreløpige resultater og det at det kan komme endringer på disse i etterkant.

Endelige resultater publiseres på HIL Friidrett sin resultatside https://haugesundil.no/resultater/ på slutten av hver øvelsesdag. Resultatene vil etter hvert også bli å finne på friidrett.no sin resultatside samt i friidrett.no sine statistikksider.

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

 

GENRALSPONSOR: