Lerøysamling 13-14 år

Publisert: Lørdag 7. mars 2020 kl. 12:00

Vi gjentar suksessen fra i fjor og samler kretsens 13 og 14 åringer til en kjekk samling i DeepOcean Arena.

Samlingen er for 13-14 åringene i Rogaland med tanke på trening og lagbygging frem mot Lerøylekene til høsten. Lerøylekene et friidrettsstevne hvor fylkene fra Sogn og Fjordane til Aust Agder danner kretslag og konkurrerer mot hverandre fylkesvis.
Også i 2020  får de som blir tatt ut på Rogaland sitt lag fordel med å konkurrere på hjemmebane, siden Lerøy-lekene 2020 skal avvikles her i Haugesund.
Stevnet arrangeres lørdag 5. og søndag 6. september.

Som en naturlig del av oppkjøringen frem mot dette, har vi i HIL Friidrett påtatt oss ansvaret for gjennomføringene av en Lerøy-samling helgen 7 og 8. mars.
Gjennom samlingen, som er åpen for alle friidrettsinteresserte ungdommer i Rogaland som er født i 2006 og 2007, vil vi tilby gode treningsopplegg og et sosialt opplegg som vi håper skal gjøre deltakerne bedre kjent og godt sammensveiset. Det er viktig å bygge et godt kretslag som skal konkurrere på Haugesund Friidrettsstadion i september.

I tillegg til noen trenere fra andre klubber, får vi med oss mange av våre lovende ungdommer som instruktører. Vi har treningstilbud innen både kast, hopp, hekk, sprint, mellomdistanse og kappgang, så valgmulighetene er mange for dere som har lyst til å være med. I tillegg til spesifikk trening, tenker vi en avsluttende basisøkt for alle lørdag ettermiddag.

Samlingen starter opp kl. 12:00 lørdag med registrering mv. og første treningsøkten er satt til 13:15 – 14.30.
Pausen blir fra 14:45 – 15:30, så håper vi å få på plass et interessant foredrag før dagens neste økt fra 16:15 – 17:15. Og, som nevnt ovenfor, en avsluttende basisøkt.

Link til påmelding

Utskriftsvennlig invitasjon

For å ivareta det sosiale aspektet best mulig, skal deltakerne overnatte i DeepOcean Arena, mens all matservering vil foregå i storsal og kafeteriaområdet i 2. etasje i hallen.

Takk til positive foreldre som flittig stiller opp og hjelper til med praktiske ting under samlingen, for eksempel mat/servering, våkne nattevakter mv.

Vi gleder oss og ønsker alle deltakere samt trenere og ledere hjertelig velkommen til en kjekk samling!


GENERALSPONSOR: